Психолози работят с намушканото с нож момиче в Бургас

17-годишната ученичка е в хирургично отделение в болница
30 юни 2021 08:23, Ния Христова
12
Психолози работят с намушканото с нож момиче в Бургас
Снимка: БГНЕС
17-годишно момиче беше атакувано и прободено 11 пъти от непознат, докато пресичало пешеходна пътека на метри от дома си в Бургас. Извършителят е задържан и с повдигнато обвинение за опит за убийство, предаде Нова тв.
 
Пострадалата е настанена в хирургично отделение в бургаска болница. Едната от раните й е по-сериозна, но няма опасност за живота й.
Още по темата
 
 
Бащата на 17-годишното момиче заяви, че с дъщеря му работят психолози, защото шокът от случилото се е бил сериозен за нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
7
 
! Отговори
Илиев преди 2 години
Господа експерти от различни ведомства,изр..ът трябваше вече да е в пандиза с 15-20 годишна присъда.Това животно,не трябва да живее при нормалните хора от обществото ни.Родил се бо..лук,той си остава такъв,докато го удари оня капак по главата!
8
0
 
13
 
! Отговори
анархията е така преди 2 години
В държавите около залива като Саудитска Арабия и др, цялата сила на местните закони щеше да се е стоварила върху всичките му роднини до 9то коляно. В по-свободните държави подобен риск винаги има, обаче на много места нож по-дълъг от 9-10-12см, се приравнява като оръжие и също е подсъдно. Не е лошо и лудите и наркоманите да седят под наблюдение, ама то какво ли ни е наред..
7
0
 
13
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Ето това ни е проблема - докато работят психолози с жертвата, а не полицията с извършителя, няма оправия
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бургас, град на наркомани и алкохолици.
5
0
 
11
 
! Отговори
Некъф преди 2 години
Защо продължават да крият името на нападателя психопат! Пак ли прикриват някое синче!?
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Господ да ни пази от такива случки. Страшна история. Има побъркани по улицата. Преди 2 седмици на спирката на Окръжна имаше едно момче с нож в ръка и си точеше една пръчка. Изглеждаше спокоен, но не беше наред. С две опасни оръдия. Ножът си е нож. Молете се на Господ да ви предпази. Тежко е днешното време. Дано детето да се оправи. Да потърси помощ и в църквата. Шокът е голям за нея.
3
2
 
19
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Не от психолози има нужда това момиче,а от едно българско общество, което да й гарантира,че е обичано....от мъже българи,които безкомпромистно да бдят над сигурността на българските жени. Едно време някакви турци изнасилиха две момичета от Източна Германия недалеч от Пловдив и мъжете от всички села наблизо се събраха с ножове в ръка. Къде е този дух сега? Трябва да си върнем обществото !
2
6
 
4
 
! Отговори
желаното заглавие преди 2 години
"Касапи работят с намушкалия с нож момиче".
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано наркоманчето пукне в бургаския бързо. Много бързо.